Vůně grilovaných dobrot (marinovaný kuřecí steak, marinovaná krkovice) a tortily s kuřecím masem, čepované novinky nealko piva s příchutí mango a limetka a osvěžujících domácích limonád přilákaly spoustu návštěvníků. Návštěvníci zde měli také možnost degustace turecké kávy, která se připravovala tradičním způsobem v pískovém moka vařiči. Tento způsob přípravy kávy přináší nejen vynikající chuťový zážitek, ale také vizuální podívanou. Návštěvníci mohli sledovat, jak se káva pomalu zahřívá v horkém písku a jak vzniká její bohatá pěna. Celá akce byla nejen kulinářským zážitkem pro žáky, kteří se na přípravách a samotné akci podíleli, ale také příležitostí k setkání a společnému strávení času v příjemné atmosféře. Májová Junior show se i letos vydařila a opět potvrdila, že dobré jídlo, pití a společnost jsou klíčem k úspěšné akci.