V červnu tohoto roku jsem absolvovala praxi na Slovensku v hotelu Chateau Appony, na kterou jsem se dostala díky gastronomické soutěži v Nitře, kde se naše škola umístila mezi nejlepšími. Měla jsem možnost vyjet společně se svou spolužačkou Nikolou Součkovou, což nám oběma dodalo odvahu a motivaci využít tuto příležitost naplno.
Hotel Chateau Appony je nádherné historické místo s jedinečnou atmosférou, která nás okouzlila hned po příjezdu. Během praxe jsme se podílely na přípravě a organizaci svateb a různých eventů, které hotel hostil. Měly jsme na starost koordinaci akcí, přípravu prostor a dohlížely jsme na hladký průběh těchto událostí. Naučily jsme se spoustu nových věcí o organizaci velkých akcí a také to, jak důležité věnovat pozornost detailům a dobře spolupracovat v týmu.
Tato zkušenost byla nejen pracovně, ale i osobně velmi obohacující a věřím, že to, co jsem se během praxe naučila, budu moci v budoucnu dobře využít.